Post by saybirthvojamli on Mar 16, 2022 11:20:36 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ MOD-MASTER for Minecraft PE ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ MOD-MASTER for Minecraft PE IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ varalice za povećanje zlata ▞▞▞
▞▞▞ MOD-MASTER for Minecraft PE 2022 version ▞▞▞
Igrica nek ide u tri papirnate maramice
Retardirano ovo stvarno nemojte instalirati
Super aplikacija ,pre dobro ,ima sve nemam rijeci koliko je dobra😁😂😂😂😁😂😂😁
Jebi se
Idk zašto, ali svaki put zbog ovog ažuriranja svaki put kada uđem u ovu aplikaciju piše da nema mrežne veze kada vidim da mi je mreža vrlo visoka i kada odem po skin pakete, piše "Datoteka nije spremljena zbog nedostatka internetske veze" ako ti ćeš to popraviti dao bih mu 5 zvjezdica pa molim da to popravi što prije da se opet mogu igrati s mi paketima8
MOD-MASTER for Minecraft PE Alat ivt
Sviđa mi se, ali kada sam preuzeo teksture i skinove ne prikazuje se
Dobro
Aplikacija je ok. Sviđa mi se što je besplatno i što možete gledati oglase da biste dobili premium stvari bez plaćanja, ali ima previše oglasa. Trebali biste podijeliti količinu oglasa na pola. Možda 1 po preuzimanju.
Space Hunter: Galaxy Attack Arcade Shooting Game ஆர்கேட் vjl
Dobivam mod za preuzimanje, ali onda dobijem hrpu pogrešaka s paketima i resursima ako postoji način da to popravim, recite mi
Ova igra je zabavna i zabavna!!!!! Možete se igrati s prijateljima što je zabavnije! Volim ovu igru i zato što je minecraft 6.99 i ne mogu je platiti pa mi se zato više sviđa😍😃
😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡
Bila je besplatna mislio sam da će biti dobra igra onda sam morao gledati reklame za sve što sam kliknuo i BILO JE 49,99 USD kao bruh wut to je ogromna prevara čak i sama igra pravi Minecraft je bolji ovo je samo kopija kopija smeća
Nije loše
Aplikacija je grozna zato što se mora placat nemoj te istalirati
Tako dobro
😎 Cool
Ova je aplikacija izvrsna za modifikacije. Postoji toliko mnogo modifikacija za izabrati! Stvarno predlažem ovu aplikaciju za sve koji vole modifikacije i teksture. Ima i puno skinova! Volim pakete za igrače. Izgledaju tako cool. Preuzmite ovu aplikaciju ako volite modifikacije.
Iskreno ni u svijet nemogu uči
Bio sam jako uzbuđen što sam preuzeo igru, ali kad sam je počeo, sve je zaostajalo. Pokušao sam ga osvježiti i uspjelo je, ali neki čudni kvarovi su se stalno pojavljivali na mom ekranu. Također igra nije ništa poput slika koje ne preporučujem.
Coll 💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪
Koristim ovo mjesecima i slao mi je neželjene oglase u lice pa vas molim da se riješite oglasa kada pokušavate nešto preuzeti.
aplikacija je super.samo zelim reci svima koji skidaju ovo da to nije Minecraft ovo su samo dodaci Minecraftu i nemojte zato stavljati izgubiti recenzije jer nemate pojma o cemu se opce radi.
Traba ti minecraft da igras
Skoro svaki mod koji želim uspijem naći. Stvarno svaka čast.
Modifikacije niske razine. Vrlo užasno formatiranje i sučelje aplikacije je lijeno i pretrpano. Nakon otvaranja aplikacije dobijete veliki banner dodatak da platite 60 USD po TJEDNU za premium pretplatu koja stvarno dodaje samo oko 16-20 modova koji su možda srednje razine? Modovi ne rade baš dobro. Nijedna nije međusobno kompatibilna. Također sam 95% siguran da kradu modove neovisnih kreatora sadržaja, a zatim ih prodaju za premium pretplatu gdje stvarni kreator modova ne dobiva ništa. Odvratno.
MOD-MASTER for Minecraft PE כלים kkim
Razumijem potrebu za prihodom. Ali zamjena za taj trošak se ne isplati. Pogotovo da nema oglasa. A izbor nije ono što u potpunosti tražim. Međutim, mostovi su vrijedni truda. Pretpostavljam. Edit: vraćam most, nikad radio.
Iz nekog razloga, kada želim staviti zgradu u jedan od svojih svjetova, to ne ide. Nisam zadovoljan s tim, inače, u redu igra... 😕
Dobar je i sve, ali ono što želim reći je da ovaj mod ponekad ne radi pa ovo treba malo popraviti, ipak mi se sviđa
Jednostavno neće
Ne bih preporučio da imate ovu aplikaciju jer samo gubi vrijeme i jako je gladan novca, bilo je pomalo zbunjujuće po mom mišljenju, nisam mogao ni pronaći kako napraviti svijet
Sjajno
nije nešto ali instalirajte
Prilično u redu, ali sam malo zbunjen. Ako je ovo moja pogreška, ocijenit ću 5 zvjezdica, ali inače kada uređujem kožu ne mogu uređivati ispod ruku (bočne strane modela tijela). Ako postoji način da se to učini u aplikaciji, promijenit ću svoju ocjenu, ali moram reći da ima i previše oglasa čak i ako kupite "ukloni oglase" kao što sam ja učinio.
Za sada imam jedan problem s ovom aplikacijom.. Kada pokušam preuzeti zgradu u svoj svijet, sve što radi je da prikaže "Pogrešku" na sredini ekrana. (Ovo je naravno nakon što kliknem svijet u kojem ga želim) Radim li nešto krivo ili je ovo samo bug unutar aplikacije koji se ispravlja...? Molim pomoć...
Ovo zapravo radi. Našao sam ga na yt-u i imam toliko dodataka, da se možda neće učitati kao da će mobovi ponekad biti problematični, ali općenito toplo preporučujem ovu aplikaciju! Nema nikakve prevare i svi rade tako dobro!! Stvarno je super tysm što sam ovo napravio, stvarno me toliko uzbudio!!! 5 zvjezdica SVE PUT ☯‿☯✿ᓀ˵▾˵ᓂ📈📈📈📈📈📈
Možete kreirati vlastite skinove, uređivati unaprijed izrađene skinove, koristiti modove koji se svakodnevno dodaju, isto s teksturama i kartama, i još neke stvari!
Kako se igra??????
lijepo ja ok i nako heh
Znam da je ovo dodatak. Također sam svjestan da ne mogu igrati ovu aplikaciju. ono što sam rekao je da ne postoje modovi koji su zapravo korisni. To su samo blesavi mali modovi koji ne rade puno, a polovica ih ne radi. Tražio sam mod za ruksak u modu za inventar koji vam omogućuje slaganje više od 64. Ali vaša aplikacija to ne nudi.
2 zvjezdice, Purley zbog toga funkcionira, ali je nekada bio puno bolji. Oglasi za kovanice, ili novac za kovanice. Sad je samo novac i reklame, još uvijek funkcionira ali 29 funti tjedno za premiju???? Ovo je postala vrlo sumnjiva aplikacija, osjećam da se svim silama trude prevariti djecu
MOD-MASTER for Minecraft PE Alat ivt